0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

CIJENE

Sve cijene u online trgovini svezakamin.hr navedene su u EUR. Sve cijene uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV), osim ako nije drugačije navedeno. Primjenjuju se cijene objavljene za pojedinu robu u trenutku narudžbe. Cijene vrijede u slučaju plaćanja robe na jedan od gore navedenih načina uz opisane uvjete.

U online trgovini svezakamin.hr neprestano se trudimo da podaci o našim artiklima budu uvijek točni i ažurni. Međutim, može se dogoditi da podatak o cijeni artikla nije točan. U slučaju da je cijena u web trgovini netočna ili se cijena promijeni tijekom obrade narudžbe, internet trgovina svezakamin.hr će se potruditi da kupcu omogući nižu cijenu odn. ponuditi odgovarajuće rješenje koje će zadovoljiti obje strane ili će ponuđač kupcu omogućiti odustanak od kupnje Popusti i promotivni kodovi se ne zbrajaju, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

Cijene robe u online trgovini svezakamin.hr vrijede samo pri online narudžbi (online cijena). Ponuditelj ne jamči cijene artikala objavljene u internet trgovini svezakamin.hr (online cijena) ukoliko roba nije naručena putem internet trgovine. Svi kupci mogu naručiti ili kupiti robu po redovnoj cijeni putem online košarice na adresi ponuđača.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz