0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

JAMSTVO

Artikli kupljeni na svezakamin.hr imaju jamstvo proizvođača i ono je navedeno na jamstvenom listu ili računu. Jamstvo vrijedi uz poštivanje uputa za montažu/uporabu ili uputa na jamstvenom listu i uz predočenje računa.

Jamstveni rokovi navedeni su na jamstvenom listu ili na računu. Informacije o jamstvu mogu se također navesti na stranici s prezentacijom artikla. Ako nema podataka o jamstvu, artikal nema jamstvo ili su podaci trenutno nepoznati. U potonjem slučaju kupac se može obratiti ponuđaču koji će mu pružiti ažurne podatke.

Kako biste zatražili jamstvo, kontaktirajte nas putem e-pošte. Ako nema informacija o jamstvu proizvoda, proizvod nema jamstvo.

Za reklamaciju je potrebno poslati artikl u servis koji je dužan popraviti proizvod u roku od 45 dana od primitka robe. Ukoliko servis ne uspije popraviti artikl u zakonskom roku, dužan je kupcu isporučiti novi besprijekoran proizvod. Ponuditelj nije ovlašten utvrđivati ​​nedostatke proizvoda. Ovlaštenje ocjene kvara ima samo ovlašteni servis, stoga nije moguća zamjena proizvoda niti povrat proizvoda bez mišljenja ovlaštenog servisera. Rok od 45 dana počinje teći od primitka robe od strane servisa ili prodavatelja.

Ako roba, za koju je izdavanje jamstva obvezno, ne funkcionira besprijekorno ili nema svojstva navedena u jamstvenom listu ili oglasnoj poruci, potrošač može prvo zahtijevati otklanjanje nedostataka. Ako se nedostaci ne otklone u ukupnom roku od 45 dana od dana kada je proizvođač, prodavatelj ili ovlašteni servis zaprimio zahtjev kupca za otklanjanje nedostataka, proizvođač je dužan robu bez naknade zamijeniti istom, novom i besprijekornom robom. potrošaču. Ako proizvođač ne popravi robu ili je ne zamijeni novom u roku od 45 dana od primitka robe, potrošač može raskinuti ugovor ili zatražiti smanjenje kupovne cijene.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz