0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

KOMUNIKACIJA

Online trgovina svezakamin.hr daje sve od sebe da informacije o artiklima objavljenim na web stranici budu ažurne i točne. Međutim, svojstva artikala, dostupnost, vrijeme isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da svezakamin.hr ne uspije dovoljno brzo izmijeniti web stranicu. U tom slučaju Pružatelj će kupca obavijestiti o promjenama i omogućiti mu odustajanje od ugovora ili zamjenu naručenog artikla. 

Svezakamin.hr nije odgovoran za sadržaj recenzija o stavkama koje su napisali posjetitelji naše web stranice. 

Svezakamin.hr ima mogućnost odustajanja od ugovora samo ako se utvrdi očita pogreška. Kao očiti nedostatak smatra se nedostatak u bitnim obilježjima artikla i svi nedostatci, koji se smatraju odlučujućima prema običajima trgovine ili namjeri klijenta te ih Pružatelj u slučaju saznanja ne bi potvrdio, odnosno ne bi sklopio ugovor. To također uključuje i očite pogreške u cijeni.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u online trgovini testiraju stručnjaci Hrovat Pečarstva iz Mengeša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da imate ono najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati vrhunski.

STRUČNI SAVJETI i POMOĆ za BEZBRIŽNU KUPNJU

Zanimaju li vas svojstva materijala ili ne znate koju naručiti? Kontaktirajte nas i pomoći će vam naši obučeni prodavači koji su upoznati s izgradnjom kamina i peći.

B2B – PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka zastupnik je i uvoznik za mnoge renomirane tvrtke u području pećarskih radova. Ako imate tvrtku, kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA ZALIHAMA

Osnovni materijal i oprema za izgradnju kamina i peći gotovo je uvijek na zalihama. Na taj način možete brzo dobiti artikal koji vam je potreban za vaš projekt.

Za ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni pećari. Ako želite da vaš projekt kamina, zemljane peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunske usluge i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz