0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

METODE PLAČANJA

U online trgovini svezakamin.hr dostupni su sljedeći načini plaćanja:

PLAĆANJE POUZEĆEM

Ukoliko naručenu robu želite platiti po preuzimanju prilikom dostave na odabranu adresu, molimo da to naznačite prilikom završetka narudžbe. Iznos za naručenu robu plaćate djelatniku dostavne službe prilikom dostave robe na Vašu adresu. U slučaju plaćanja pouzećem, kupcu se naplaćuje naknada za ovu uslugu prema važećem cjeniku dostavne službe koja robu dostavlja. Kupac se o tome upozorava prilikom predaje narudžbe. Kupci koji žele izbjeći plaćanje provizije robu mogu platiti po predračunu ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja na adresi ponuđača.

PLAĆANJE UNAPRIJED

Ukoliko naručenu robu želite platiti putem računa, molimo da to naznačite prilikom završetka narudžbe. Nakon izvršene narudžbe, poslat ćemo Vam predračun na Vašu e-mail adresu. Zatim iznos po predračunu doznačujete na transakcijski račun davatelja koji je ispisan na predračunu. Nakon primitka uplate na naš tekući račun, narudžbu u najkraćem mogućem roku pripremamo za isporuku odn osobna zbirka.

PLAĆANJE GOTOVINOM OSOBNIM PREUZIMANJEM NA ADRESI PONUĐAČA

Ukoliko naručenu robu želite osobno preuzeti, molimo da to naznačite prilikom ispunjavanja narudžbe. Naručenu robu možete preuzeti na adresi ponuđača, Svezakamin, Hrovat Miha s.p., Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš, SLOVENIJA.

PLAĆANJE PLATNOM KARTICOM OSOBNO PREUZIMANJE

Ukoliko naručenu robu želite osobno preuzeti, molimo da to naznačite prilikom ispunjavanja narudžbe. Naručenu robu možete preuzeti na adresi ponuđača, Svezakamin.hr, Hrovat Miha s.p., Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš, SLOVENIJA. Također možete platiti uplatom ili kreditnom karticom prilikom preuzimanja. Ukoliko ste nositelj MASTERCARD ili VISA kartice robu možete plaćati i na rate. Minimalni iznos za obročnu otplatu je 500,00 €, a minimalna rata je 100,00 €. Kupac može kupovati u iznosu neiskorištenog limita na kartici. Limit potrošnje kupca na platnoj kartici zadržava se za cijelu kupnju, pri dospijeću plaćanja jednom mjesečno, rata se odbija i limit na kartici se oslobađa za iznos rate. 

PLAĆANJE PLATNOM KARTICOM ONLINE

Ukoliko naručenu robu želite platiti platnom karticom, molimo da to naznačite prilikom završetka narudžbe. Za uspješno dovršetak i predaju narudžbe unesite podatke o platnoj kartici u obrazac. Iznos će biti doznačen na naš račun putem sustava. Nakon završetka, narudžbu pripremamo u najkraćem mogućem roku za isporuku odn osobna zbirka.

PLAĆANJE PREKO PAYPAL RAČUNA

Ukoliko naručenu robu želite platiti PayPal računom, molimo da to naznačite prilikom završetka narudžbe. Za uspješno dovršenje i predaju narudžbe unesite podatke o svom Paypal računu u obrazac. Iznos će biti prebačen na naš Paypal račun putem sustava. Nakon završetka, narudžbu pripremamo u najkraćem mogućem roku za isporuku odn osobna zbirka.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz