0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

NARUDŽBA

Naručite ili kupoprodajni ugovor se u elektroničkom obliku pohranjuje na poslužitelju davatelja i šalje kupcu u elektroničkom obliku te se čuva onoliko vremena koliko je potrebno za pohranu takvih dokumenata u skladu s važećim zakonodavstvom i računovodstvenim standardima.

Ponuditelj zadržava pravo odbiti isporuku robe kupcu ako kupac ima nepodmirenih prošlih narudžbi ili je u pravnom sporu s ponuđačem u vezi s kupnjom putem internet trgovine svezakamin.hr ili druge internet trgovine pružatelja ili zlouporabi pravo na povrat robe sukladno čl.43. čl. Zakona o zaštiti potrošača.

Online narudžbenica koju kupac ispunjava prilikom narudžbe ne predstavlja račun. Bez obzira na vrstu kupnje ili način plaćanja, račun za kupljenu robu će biti izdat i isporučen kupcu na jedan od načina opisanih u članku 5. Izdavanje računa ovih Općih uvjeta poslovanja.

Kupac je dužan prije narudžbe provjeriti točnost podataka. Pružatelj uvijek šalje kopiju narudžbe kupcu na e-mail adresu koju je naveo prilikom ispunjavanja narudžbe. Prigovore na račune izdane prema podacima iz narudžbe davatelj neće uvažavati.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz