0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

O NAMA

Online trgovina SVEZAKAMIN.HR pod pokroviteljstvom PEČARSTVA HROVAT iz Mengeša, Slovenija nudi najbolje materijale i opremu za izgradnju kamina i peći renomiranih europskih proizvođača. Naš cilj je ponuditi ljudima kvalitetne materijale za izgradnju kamina i peći, omogućujući tako bezbrižnu kupnju i jednostavnu izradu kvalitetnih uređaja čak i onima koji izvode samostalne radove. Stručnost u području izrade uređaja za grijanje svih vrsta omogućuje nam da se svojom ponudom, profesionalnim pristupom i savjetima razlikujemo od ostatka ponude na tržištu. 

 

Naši stručni savjetnici pomoći će vam da odaberete pravu stavku za svoje potrebe. Naš cilj je educirati kupca o karakteristikama svakog artikla i savjetovati ga koji je proizvod najbolji za njega. Na taj način osiguravamo da su vaši kamini i peći sigurni i učinkoviti, a vi možete bezbrižno uživati u udobnosti svog doma. 

Razlikujemo se od ostalih online trgovina, jer nismo samo trgovci, već i tvrtka za izvođenje pećarskih radova koja nudi vrhunske usluge za ugradnju kamina i peći. Ako želite kompletnu uslugu zajedno s ugradnjom, na raspolaganju su vam naši kvalificirani pećari koji vam grade kamin ili peć prema vašim željama.

 

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u online trgovini testiraju stručnjaci Hrovat Pečarstva iz Mengeša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da imate ono najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati vrhunski.

STRUČNI SAVJETI i POMOĆ za BEZBRIŽNU KUPNJU

Zanimaju li vas svojstva materijala ili ne znate koju naručiti? Kontaktirajte nas i pomoći će vam naši obučeni prodavači koji su upoznati s izgradnjom kamina i peći.

B2B – PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka zastupnik je i uvoznik za mnoge renomirane tvrtke u području pećarskih radova. Ako imate tvrtku, kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA ZALIHAMA

Osnovni materijal i oprema za izgradnju kamina i peći gotovo je uvijek na zalihama. Na taj način možete brzo dobiti artikal koji vam je potreban za vaš projekt.

Za ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni pećari. Ako želite da vaš projekt kamina, zemljane peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunske usluge i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz