0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Svrha ovih općih uvjeta je jasno definirati uvjete prodaje između davatelja i njegovih kupaca. Prema ovim uvjetima, kupcem se smatra svaka fizička ili pravna osoba koja je obavila kupnju na web stranici svezakamin.hr, bez obzira radi li se o individualnom kupcu/potrošaču ili ne.

Opći uvjeti internet trgovine sastavljeni su u skladu sa Obveznim zakonikom, Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-1).

Internet trgovinom svezakamin.hr upravlja tvrtka Hrovat Miha s.p., opće pečarstvo, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš (porezni broj: SI64356949, matični broj: 5287053000) (u daljnjem tekstu „svezakamin.hr“ ili „prodavatelj“ ili „pružatelj“ ).

Opći uvjeti poslovanja određuju način poslovanja internet trgovine svezakamin.hr te prava i obveze kupca i pružatelja. Opći uvjeti reguliraju i poslovni odnos između svezakamin.hr i kupca.

Prije naručivanja pažljivo pročitajte dolje navedene uvjete. Kupac je vezan općim uvjetima koji su objavljeni u trenutku predaje online narudžbe. Kupac se prilikom narudžbe svaki put posebno podsjeća na trenutno važeće Opće uvjete poslovanja te predajom narudžbe potvrđuje da je s njima upoznat te automatski prihvaća navedene uvjete poslovanja.

Ukoliko se ne slažete s uvjetima poslovanja, molimo vas da ne koristite internet trgovinu svezakamin.hr. Ponuditelj internetske trgovine vsezakamin.hr zadržava pravo izmjene uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Kupnja obavljena putem internet trgovine svezakamin.hr smatra se kupnjom obavljenom u skladu s pravnim poretkom Republike Slovenije.

Dostavu proizvoda kupljenih putem internet trgovine svezakamin.hr pruža ponuđač vlastitim sredstvima i/ili preko ugovornih partnera na području Republike Hrvatske i Slovenije u skladu s uvjetima lokacije i područja na kojima ponuđač pruža dom. dostava.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz