0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

POSTUPAK NABAVE

Kupac može u online košaricu dodati proizvode koje želi kupiti. On to čini klikom na gumb prisutan kada je proizvod predstavljen. Nastojimo slikovni i video materijal učiniti što točnijim. Ipak, zadržavamo pravo na grešku, slike su u određenim slučajevima simbolične. Kada kupac završi s odabirom artikala, prije konačne kupnje može provjeriti online košaricu, izbrisati artikle ili promijeniti njihovu količinu. Sljedeći korak je završni obrazac prije predaje narudžbe. U ovom koraku kupac još jednom vidi sve artikle koje naručuje te njihove količine i cijene. Ukoliko kupac pri pregledu konačnog obrasca uoči grešku, može se vratiti i ispraviti je. Kada kupac provjeri ispravnost unesenih artikala, odabire i način plaćanja, način preuzimanja te osobne podatke odn. podaci tvrtke. Klikom na gumb kupac potvrđuje narudžbu koja potom ide u daljnji proces. Kada je narudžba uspješno predana, kupac na ekranu vidi potvrdni tekst te dobiva elektroničku potvrdu narudžbe ili prodajni ugovor. Ako se tekst potvrde ne prikaže i ne primite e-mail, došlo je do tehničke greške ili su podaci za kontakt netočno uneseni. Možete ponoviti postupak ili nas kontaktirati i zajedno ćemo riješiti problem.

Nakon zaprimanja narudžbe, ponuđač je pregledava u najkraćem mogućem roku, provjerava raspoloživost naručenih artikala i potvrđuje narudžbu. Po potrebi, pružatelj kontaktira kupca telefonom ili e-mailom. U ovom trenutku se navodi i okvirni rok isporuke, koji davatelj priopćava kupcu putem e-maila ili telefona. Kada je artikl na zalihi u skladištu dobavljača, isti će ga u najkraćem mogućem roku proslijediti na adresu kupca.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz