0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

PRIGOVORI I SPOROVI

Pružatelj svezakamin.hr poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača i ulaže sve napore kako bi učinkovito rješavao pritužbe kupaca. U slučaju reklamacija ili problema, kupac se može obratiti Pružatelju elektroničkim putem ili telefonom. Postupak obrade pritužbe je povjerljiv. 

Pružatelj usluga na sve prigovore odgovara elektroničkom poštom ili telefonom u najkraćem mogućem roku i u okviru zakonskih obveza ovisno o vrsti prigovora. Pružatelj je svjestan da je bitno obilježje potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješenja, njegova nesrazmjernost između ekonomske vrijednosti potraživanja i troškova nastalih rješavanjem samog spora. To je ujedno i glavna prepreka za potrošača da ne pokrene spor pred sudom. Upravo zbog toga Pružatelj nastoji na najbolji mogući način rješavati mogući spor sporazumno. Ako se spor ne može riješiti, za rješavanje spora nadležan je sud s stalnim prebivalištem potrošača. 

Dana 14. 11. 2015., stupio je na snagu Zakon o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova („Narodne novine Republike Slovenije“, br. 81/2015; u daljnjem tekstu ZIsRPS). ZIsRPS regulira izvansudsko rješavanje domaćih i prekograničnih sporova između trgovačkih društava i potrošača putem izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: Pružatelj IRPS-a). Sukladno zakonskim odredbama, Pružatelj ne priznaje niti jednog izvršitelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje potrošačkog spora koji bi potrošač mogao pokrenuti sukladno Zakonu o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova. 

Tvrtka Hrovat Miha s.p., pečarstvo ne priznaje niti jednog od pružatelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova. 

 

Pružatelj pruža internet trgovinu na području Republike Slovenije i objavljuje elektroničku poveznicu na svoju internetsku stranicu na internetsku platformu za rješavanje potrošačkih sporova (SRPS). POVEZNICA NA  PLATFORMU ZA ONLINE RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u online trgovini testiraju stručnjaci Hrovat Pečarstva iz Mengeša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da imate ono najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati vrhunski.

STRUČNI SAVJETI i POMOĆ za BEZBRIŽNU KUPNJU

Zanimaju li vas svojstva materijala ili ne znate koju naručiti? Kontaktirajte nas i pomoći će vam naši obučeni prodavači koji su upoznati s izgradnjom kamina i peći.

B2B – PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka zastupnik je i uvoznik za mnoge renomirane tvrtke u području pećarskih radova. Ako imate tvrtku, kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA ZALIHAMA

Osnovni materijal i oprema za izgradnju kamina i peći gotovo je uvijek na zalihama. Na taj način možete brzo dobiti artikal koji vam je potreban za vaš projekt.

Za ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni pećari. Ako želite da vaš projekt kamina, zemljane peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunske usluge i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz