0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

UPUTE PRILIKOM PRIJEMA ROBE

Našim kupcima preporučamo da prilikom prihvaćanja narudžbe provjere paket i provjere jesu li doista primili naručene artikle. Ako ustanovite da slika na pakiranju ili broj artikla ili ostale pojedinosti ne odgovaraju vašem naručenom artiklu, javite nam. Ne otvarati ambalažu.

Ukoliko ste sigurni da ste primili naručene artikle, pažljivo otvorite ambalažu. Nemojte oštećivati ​​ambalažu, zaštitne slojeve, folije ili dodatne zaštite dok niste potpuno sigurni da ćete zadržati naručene artikle.

U slučaju dostave paket pregledajte u prisustvu kurira dostavne službe. U slučaju vanjskog oštećenja pakiranja paketa, obavijestite kurira dostavne službe. Ukoliko smatrate da se sadržaj paketa oštetio u prisustvu dostavljača, otvorite paket i provjerite stanje predmeta. Imate pravo odbiti oštećeni paket i obavijestiti našu tvrtku o situaciji kako bismo organizirali dostavu novog artikla ili izvršili povrat kupoprodajne cijene.

Ukoliko primite paket i ustanovite da je sadržaj oštećen, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi riješiti situaciju u najkraćem mogućem roku.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz