0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Pon, sri, pet: 7-16h
Uto,čet: 7-18h
Sub, Ned, blagdan: zatvoreno

ZAHTJEVI I ŠTETE

U slučaju isporuke pogrešnog proizvoda, npr. članak za koji mislite da nije nov, kontaktirajte nas. Artikal možete vratiti, a mi ćemo vam poslati novi ili vratiti kupovnu cijenu.

U slučaju fizičkog oštećenja paketa, oštećenog sadržaja, nedostatka sadržaja ili znakova otvaranja paketa, dužni ste odmah po primitku paketa pokrenuti postupak reklamacije kod dostavne službe ili davatelja. Morate priložiti dokaz (fotografiju) o oštećenom paketu ili sadržaju. Dobavljač i kupac dogovaraju odgovarajuće rješenje. U slučaju da je šteta prihvatljiva za kupca, a predmet je ipak zadržan, davatelj može izdati financijski kredit na temelju procijenjene štete na artiklu. U slučaju većeg oštećenja, kupac uvijek ima pravo zamijeniti artikl za novi.

100% PROVJERENI MATERIJALI I OPREMA NAJVIŠE KVALITETE

Sve artikle u web trgovini testiraju stručni speleolozi Pečarstva Hrovat iz Mengša. Dakle, kupnjom ovih artikala znate da dobivate najbolje što je dostupno na tržištu. Rad će biti brz i jednostavan, a rezultati izvrsni.

STRUČNI SAVJETI I POMOĆ ZA BEZBRIŽNU KUPOVINU

Zanimaju Vas svojstva materijala ili ne znate koji naručiti? Obratite nam se i naši kvalificirani prodavači koji znaju graditi kamine i peći pomoći će Vam.

B2B - PRODAJA TVRTKAMA

Naša tvrtka je zastupnik i uvoznik za mnoge poznate tvrtke iz područja speleologije. Ukoliko imate tvrtku kontaktirajte nas i dogovorit ćemo suradnju.

MATERIJAL NA STANJU

Osnovni materijali i oprema za gradnju kamina i peći su gotovo uvijek na zalihama. Tako možete brzo nabaviti artikl koji vam je potreban za vaš projekt.

ZA ONE KOJI ŽELE NAJVIŠE

Nismo samo prodavači, već prije svega iskusni speleolozi. Ukoliko želite da projekt vašeg kamina, glinene peći, štednjaka ili ljetne kuhinje preuzmu profesionalci, uvijek smo vam na raspolaganju. Vrhunska usluga i najviša kvaliteta izrade.
Kontaktirajte nas

SVEZAKAMIN.HR
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
SLOVENIJA

Pon
7-16h
Uto
7-18h
Sri
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sub, Ned, Blagdan
zaprto
© Sve za kamin – HR 2024 | Izdelava: Mighty Krulz